Bart Zandvliet

 
bart en tonijn.jpg

Bart Zandvliet is ondertussen meer dan 30 jaar kok. Vanaf jongs af aan was de wens er om tot de professionele top door te dringen van de Nederlandse restaurants. Bart was 15 toen hij als afwashulp begon bij Restaurant Het Kolkje in Beinsdorp. Na dat eerste kijkje in de keuken was het eerste restaurant “Het Oude Duijkhuis” te Lisserbroek aan de beurt waar Bart echt als kok werkte, daarna volgde er al snel vele toprestaurants waarvan een aantal met Michelinsterren bekroond: Hotel de L’Europe, Restaurant De Bokkedoorns en Restaurant Latour om er maar een paar te noemen.

Ondertussen is Bart getrouwd en vader van 2 kinderen. Mede daarom besloot hij in 2006 zijn kennis en passie te willen doorgeven aan de jonge generatie koks. Bart is kookdocent bij het Nova College geworden, maar de passie om in de keuken te staan is onverminderd. 

Bart Zandvliet verzorgt Culinair advies, private dining bij u thuis, kookworkshops, kookdemonstraties, wine & dine avonden, productontwikkeling en kooklessen (bij u op uw bedrijf, bij u thuis of op locatie). Bart is een veelzijdige professionele kok, onverwachte situaties zijn hem niet onbekend, en zeker niet onbelangrijk hij is netjes, betrouwbaar en rustig. Hij werkt netjes en volgens afspraak.

Bart Zandvliet is “Koken met Bart”!

CV Bart Z.png